Varukorgen är tom...

Om oss  

 Affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda produktmedia & tjänster som förstärker varumärken och marknadskommunikation.

Våra kunder är företag och organisationer som vill använda produktmedia som varumärkesstärkande samt resultathöjande media.

Vi erbjuder allt ifrån enklare promotion artiklar till helhetslösningar. Vår styrka ligger i att vi kan erbjuda alla typer av specialproduktioner.

För oss är det viktigt att erbjuda artiklar som signalerar kundens budskap och kärnvärden. Vårt mål är att vi i varje projekt skall vara det mest lönsamma alternativet för våra kunder. 

Med vår erfarenhet och kunskap inom företagsprofilering med relationsbyggande reklamprodukter blir vi en stark samarbetspartner.

The Brand Concept hjälper dig att förstärka din marknadsföring och varumärke genom produktmedia. Vi levererar profilprodukter och kläder med tryck till företag och organisationer. Giveaways, reklamgodis, reklampennor, arbetskläder, profilkläder, företagsgåvor till personal- samt kunduppmuntran, event, mässa. Vi har över 27 års erfarenhet av att producera produktmedia och med egna produktioner på fabrik samt ett stort standardsortiment blir vi en stark samarbetspartner. Välkommen med ditt projekt!

Stort sortiment
Här finner du 1000-tals profilprodukter för alla behov. Är det inte en standardprodukt så ordnar vi fram det till dig. Vi arbetar med fabriker runt hela världen.

Säkra & snabba leveranser
Att få rätt produkt i rätt tid är viktigt, det vet vi. Därför arbetar vi extra hårt för att varje kund skall erhålla rätt varor och i rätt tid. Vi har en hel expresserie som vi levererar på kort tid.

Enkelt
Det är enkelt att beställa hos oss på The Brand Concept. Via hemsidan får du tillgång till brett sortiment av profilprodukter. Vi finns ett mail eller ett telefonsamtal ifrån dig. Vi har även ett showroom centralt på Östermalm som du kan boka ett besök i, här kan du prova storlekar samt se och klämma på ett 100 tal-produkter.

Allt under samma tak 
Sedan starten 1991 har vi hjälpt våra kunder att bli kom-ihåg-bara. Vi erbjuder Er ett komplett produktsortiment från pins, reklampennor, specialprodukter till hela profilkollektioner samt design, lagerhållning och webbutik. Läs mer under Våra tjänster.

Vår filosofi 
Vi gillar att arbeta hårt för att ditt varumärke skall stå i rampljuset. Det är ditt behov av att synas som kommer i första hand hos oss, därför arbetar vi gärna nära våra kunder med stort och personligt engagemang. Vi sätter kundnyttan främst i vårt arbete. Vi tror på ett långsiktigt samarbete och partnerskap. Vi arbetar mestadels med välkända varumärken och endast med kvalitetsprodukter. Samtidigt strävar vi ständigt efter att förbättra kvaliteten ytterligare på de produkter och tjänster vi erbjuder. Vi gör detta genom att bygga upp långsiktiga och varaktiga relationer med våra kunder och prioriterar kvalitetsprodukter, en hög servicenivå samt leveranssäkerhet. Hos oss skall kunden känna sig trygg.

Miljö & Medmänniska
För oss är både miljö & medmänniska viktig. Av denna anledning ställer vi höga krav på våra medarbetare samt underleverantörer. Samtliga skall följa internationell/nationell arbetslagstiftning och vi kan även garantera att det ej förekommer någon form av könsdiskriminering eller barnarbete i våra produktionsled. När det gäller miljön så arbetar så miljöanpassat som vi kan, vi har en serie med miljövänliga produkter. Samtliga färger och plaster är giftfria. All elektronik är EU godkänd. Vi trycker inte några papperskataloger utan arbetar istället digitalt med våra produkter. När du väljer The Brand Concept, bidrar du till en bättre miljö.