Varukorgen är tom...

Profilprodukter

 

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som förstärker ert varumärke och er marknadskommunikation. Vi erbjuder allt ifrån enklare promotionartiklar till helhetslösningar som täcker hela ert profileringsbehov. Vår styrka ligger i att vi även kan erbjuda något utöver det vanliga. Vi jobbar ofta med annorlunda, innovativa och egna artiklar som gör ditt varumärke komihågbart.

 

Lagerhållning & Webbshop

 

Vi erbjuder er en egen webbshop samt om så önskas lagerhållning för de profilprodukter ni beställer. Genom webbshopen kan du snabbt och enkelt beställa vid behov och genom vår lagerhållning får du alltid bästa service. Det finns mycket att spara genom att administrera alla produkter från ett och samma ställe.

 

Design

 

Vi har möjlighet att hjälpa dig med design & layouttjänster i form av enklare logotyper, texter, former eller mönster för en produkt eller kampanj. Vi har även egen fotostudio för digital produktfotografering. På så sätt kan vi även erbjuda dig våra tjänster vid behov av grafisk produktion.


Specialproduktion

 

Från din idé tar vi ditt case vidare till en färdig produkt. Genom vår långa erfarenhet av att ta fram specialprodukter samt ett bra samarbete med underleverantörer kan du lita på att vi tar ditt case smidigt och professionellt genom hela processen från skiss till leverans. Viktiga parametrar är antal samt tid.

Steg 1
Vi går tillsammans med er igenom och utvecklar er idé. Vi samlar in information om produkt, funktion, färg, form samt teknisk beskrivning. Vi utgår från våra basprodukter och anpassar dessa efter de önskemål ni har alternativt tar fram en helt egen specialprodukt.

Steg 2
Efter samråd med er tar vi fram ett designförslag, detaljerad beskrivning alternativt bild på produkten. I samband med detta erhåller ni även information om pris, kvalitet samt leveranstid. Så snart ni godkänt detta startar vi produktionen av ett utfallsprov vilket normalt tar 3-4 veckor beroende på produkt.

Steg 3
Så snart ni godkänt utfallsprovet startar vi produktionen. Leveranstiden beror helt och hållet på antal samt vilken produkt det är. Hårda produkter tar normalt ca 4-6 veckor att producera och textil kan variera från 6-8 veckor till 3-4 månader, detta beror på vart vi väljer att producera samt volymen. Information om leveranstid erhåller ni i er offert.

 

Vi erbjuder både specialproduktion av profilkläder och profilprodukter.
Klicka på respektive länk för mer information.