top of page
Bild 021.jpg

SAMPLING

Vi hjälper er att synas på nya och effektiva sätt. Vi kan se till att ert budskap syns på gator, torg, vid butiken, i ett köpcentrum eller på en arena. Vi kan dela ut isskrapor på bilar i ett specifikt område.

Vi erbjuder en komplett lösning med personal som delar ut en produkt, prov eller liknande. Om ni önskar kan vi även klä upp personalen i profilerade kläder med er logo/färger. 

Vi sköter allt. 

REFLEXBAND

Ett exempel på sampling är reflexband. Vi kan dela ut dem exempelvis utan för tunnelbanans utgångar. Vi kan förse produkten med en QR kod som leder till en landningssida för att delta i en tävling alternativt att beställa med en rabattkod eller liknande. Vi kan även styla personalen i era företagsfärger logo för bättre impact. Vi skräddarsyr en samplingskampanj helt för er.

Bild 056.jpg

ISSKRAPOR

Isskrapan delar vi ut på parkerade bilar. Förutom att varumärket exponeras på vindrutan för passerande så exponeras även varumärket under en längre tid då isskrapan sparas under många år. Uppskattad nyttoprodukt med en mycket bra exponering.

SADELSKYDD

Smart marknadsföring via sadelskydd. Vi trycker ert budskap
på sadelskydd som vi därefter sätter på cyklar i ett utvalt område.

T.ex. utanför centralstationen, i ett industriområde, vid ett universitet, en högskola, ett nybbyggt bostadområde eller en arbetsplats.

Sadelskyddet är slitstarkt och håller vätan borta.
Ett budskap på ett sadelskydd ger bra exponering under lång tid och ditt budskap exponeras om och om igen.

Bild 004.jpg
bottom of page