top of page

VILLKOR

Section Title

Vi säljer ej till privatpersoner utan endast till registrerade föreningar, företag, stat, kommun och landsting.

 

Produkterna säljs ej styckvis.

Av bildmässiga skäl är vissa nyanser av produkter svåra att återge i bild och kan skilja sig en aning från den verkliga produkten.

Miniordervärde á 2500 kr per produkt (eventuell märkning tillkommer utöver detta).

Prisinformation
Samtliga priser är exklusive moms 25 %, för konfektyr och livsmedel 12 %. Priserna gäller tillsvidare och om du beställer online. Vi förbehåller oss rätten till prisändring utan avisering. 

Orderbekräftelse
Orderbekräftelse skickas via mail då du lagt din beställning. Vid beställningar med logomärkning erhåller du alltid ett korrektur inom 24-36 timmar för godkännande. 

Leveransvillkor
Vi skickar varorna med DHL (Ca 1-2 dagar från utleverans) alternativ bud inom Stockolm (samma dag). Frakten specificeras på din faktura vid utleverans. Kostnaden beror på volym samt antal produkter. En snittfrakt ligger på ca 150-250 kr, bud något högre. Viktigt är att du vid beställningen kontrollerar angiven leveransadress inkl. postnummer. Eventuell bomkörning (fel i leverans) debiteras i efterhand för de uppkomna kostnader som uppstår. Detsamma gäller om ni inte är på plats. Vi levererar må-fre mellan kl 9-17 inkl. lunch. Är ni inte på plats måste detta meddelas i god tid så att vi kan hantera detta smidigt. Observera! Vi ansvarar ej för varorna efter det att fraktbolaget tagit över varorna, eventuella reklamationer etc pga sen leverans utanför vår hantering godkännes ej.

Leveranstider
Leveranstiden som anges på offert samt ordererkännande är indikativa och skall användas som en riktlinje. Då de flesta av våra produkter kräver flera arbetsmoment så kan det i bland ske en försening. För eventuell försening kan vi ej ta ansvar för ökade kostnader eller liknande. Genom att acceptera den orderbekräftelse vi skickar vid beställning accepterar ni även att krav på detta ej kan framföras samt att vi vid sällsynta fall kan leverera varorna vid ett senare tillfälle utan nedsättning på pris.

Uppskattningsvis levereras beställda produkter efter ca 4-5 veckor efter att du godkänt ditt korrektur, exakt leveranstid framgår på offert/ordererkännande. Observera att leverantiden gäller när varorna skickas från oss, inte när de levereras hos kund. Detta pga att vi inte kan beräkna fraktbolagets leveranstider i olika städer/orter. Utöver angiven leveranstid skall man lägga på minst en dag för initial orderhantering, och även tiden siom går mellan det att vi skickat en orderbekräftelse eller/och korrektur till detta är godkänt. Om det tex dröjer en dag att godkänna så skjutes hela processen fram med motsvarande tid. Och det är först den dagen som du godkänner ditt korrektur som leveranstiden kan beräknas. Observera att leveranstiden alltid är en uppskattning. Det är flera faktorer som spelar in för att producera denna typ av produkter, så oförutsedda händelser kan inträffa. Ha alltid marginal beträffande leveranstid. Är det gränsfall så fråga om det går att beställa med expresskostnad (tillägg).

I den händelse att en produkt/vara producerats eller levererats felaktigt så skall vi omgående försöka hitta en lösning på detta. Observera att vi ersätter ej kundens kostnader i samband med detta. Kontakta oss omgående om sådant sker.

Betalningsvillkor
Beställningar via hemsidan gäller efter sedvanlig kreditprövning. För att beställa mot faktura måste du ange ditt organisationsnummer. Fakturans betalningsvillkor är 10-20 dagar netto för företag med AB, stat & kommun 30 dagar netto samt föreningar förskottsbetalning. Företag kan mot tillägg erhålla 30 dagar netto. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. Fakturering sker via Fortnox.

Tryckinformation
Underlag önskas som vektoriserad eps, ai eller PDF fil via mail. Glöm inte att alla typsnitt skall vara omvandlade till banor. Ange även Pms färg, storlek samt önskad tryckplacering. För ev. originalbearbetning debiterar vi 250 kr/15 min. På varje första beställning med märkning debiterar vi ett originalintag á 450 kr, detta för att kontrollera er fil och förbereda för korrekt tryckmetod/märkning. Vid beställning med oförändrat original så tillkommer detta ej.

Re-order (Repeat order)
Vid efterbeställning producerar vi produkterna enligt senaste beställning. Observera att material kan vara annorlunda i olika batcher, det är helt naturligt, och färger samt andra faktorer kan påverka så att slutresultatet skiljer sig något från tidigare beställning. Är ni osäkra, så beställt ett prov (offert).

 

Prover
Prover faktureras till styckepris + provkostnad (kontakta oss)  + frakt och moms. Prover kan ej returneras. Vid beställning av minst 10.000 kr av provprodukten inom 30 dagar så är provkostnaden gratis. För provbeställning - ring eller maila oss!

Allmänt

 

Övrigt
Vi reserverar oss för eventuella tryck samt skrivfel i texter och priser samt ev. slutförsäljning.

Över-/underleverans: Vi förbehåller oss rätten att för vissa tryckta produkter över-/underleverera med +/- 10 %.  

I samband med beställning godkänner ni att vi har rättighet att visa upp produkt, logotyp alt. ange företag som referens.

Godset skall kontrolleras vid leverans. Observera, som kund är det viktigt att veta att ansvaret för informationen för en produktion ligger på er. Så kontrollera alltid orderbekräftelse samt korrektur noggrant innan ni godkänner. Vi följer köplagen. En eventuell tvist i anledning av ingånget avtal skall avgöras enligt svensk rätt samt lagstiftning, via allmän domstol med Stockholms Tingsrätt som första instans

Force Majeure

Reservation för Force Majeure och liknande händelser som vi ej kan rå för.

Försening, felaktig leverans

I händelse av försenad leverans eller eventuella fel  pga. olika omständigheter är ej grund för skadestånd. Dvs. ej underlag för en reklamation. Således levereras varorna så snart det är möjligt. Leveranstiden är approximativ och som ovan beskrivit ej en garanti. I den händelse att en produkt/vara producerats eller levererats felaktigt så skall vi omgående försöka hitta en lösning på detta. Observera att vi ersätter ej kundens kostnader i samband med detta.

GDPR
Vi har en uppdaterad policy angående GDPR, kontakta oss om du vill veta mer. 

F-skatt / org. nr
Godkänd för F-skatt VAT SE55644854711.

bottom of page